Vacatures in Econometrie
Paul van Schaik

Hoe realiseer ik mijn prestatiedoorbraak?

Interview met Paul van Schaik - Partner FTE Improvery

Zijn jouw mensen verander-moe en geloven zij er niet meer in dat het nog beter wordt? Merk je dat de doelstellingen worden aangescherpt, maar de prestaties niet verbeteren? Lukken de veranderingen alleen tijdelijk als je er de volle aandacht voor hebt en verslappen de prestaties direct wanneer de aandacht ook weer verslapt? Lukt het niet om hoge strategische doelen, door te vertalen naar alle medewerkers?

FTE gelooft dat er meer potentieel in organisaties zit. Dat er veel meer potentieel in mensen zit. Dat er veel meer potentieel zit in de processen, de besturing en in de markt. Er valt zoveel te halen uit de klantrelatie. Als je én de mens én de prestatie centraal stelt. Breng dit samen in beeld en je kunt ogenschijnlijke onmogelijke dingen realiseren. Dit is geen droom, maar iets wat FTE al keer op keer voor andere organisaties heeft gerealiseerd. Wij geloven ook als het lukt om de hoogste doelstelling helemaal door te vertalen naar de werkvloer en de werkvloer eigenaarschap neemt voor die dagelijkse kleine activiteiten het mogelijk wordt om die grote doelen te bereiken.

De aanpak van FTE Improvery hoe een prestatiedoorbraak gerealiseerd kan worden is vastgelegd in het boek Wij is belangrijker dan Why, geschreven door Paul van Schaik. De werkwijze is altijd volgens hetzelfde aantal stappen. Eerst is het belangrijk om de mens en prestatie centraal te stellen. Daarna moet er een teamgevoel ontstaan. De vervolgstap is om de grondoorzaak te bepalen. Is dit gedaan? Dan kun je samen de besturing ontwerpen en starten met de voorhoede. Tot slot wordt er zorg gedragen voor presteren en leren. De consultants van FTE Improvery hebben de competenties en ervaring in huis om deze veranderingen te begeleiden.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 25-3-2020
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Econometrie-vacature.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956