vergrootglas
Vacatures in Econometrie

Thema Actuarisdag 2018 bekend: Actuary of Things

Bron: Actuarieel Podium - 03 juli 2018

De actuarieel professional beweegt zich steeds meer in een datagedreven universum. We hebben te maken met robotisering, data science, Internet of Things, artificial intelligence, machine learning en blockchain. Wat is de impact van deze ontwikkelingen op onze sector en ons beroep? Wat kun je zelf doen om succesvol te zijn in deze nieuwe wereld? Actuaris van het Jaar en keynote speaker, Dirk Jonker, geeft zijn visie op de actuaris als Analytics Translator.

Als één van de nieuwe rollen die aan het ontstaan zijn voor Actuarissen. Het gaat over diepe domeinkennis. Affectie met techniek. Nieuwsgierigheid, entrepreneurial spirit en communicatieve vaardigheden. En even los van alle mooie praatjes en vergezichten: waar staan we nu echt in de sector? Wat doen we vandaag de dag al? Voor welke nieuwe uitdagingen stellen al deze ontwikkelingen ons op het vlak van bijvoorbeeld model risico’s, datakwaliteit en ethiek? Deze en vele andere vragen gaan we beantwoorden tijdens Actuarisdag 2018.

>>Schrijf je hier in voor Actuarisdag

Let op! Datum gewijzigd
In verband met een aantal onvoorziene wijzigingen in het organiserend comité van de Actuarisdag is de congresdatum van 25 september gewijzigd naar donderdag 27 september. Onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak! Het Early Bird tarief is ivm deze wijziging verlengd tot half juli.

Als locatie hebben we weer het prachtige Achmea Congrescentrum in Zeist gekozen. We gaan er een mooie, inspirerende en leerzame dag van maken. De uitreiking van de Actuaris van het Jaar Prijs en het Actuarieel Talent van het Jaar Prijs staan weer op de rol en we vragen het programma aan voor 6 PE punten. Dus reserveer 27 september vast in je agenda.

Nominatie Actuaris van het Jaar 2018
De nominatie periode voor Actuaris van het Jaar en Actuarieel Talent van het Jaar 2018 loopt nog de hele maand juli. Dus heb jij de Actuaris van jouw keuze nog niet voorgedragen, doe dat dan hier alsnog. 

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Econometrie-vacature.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp