Werken bij BexerHamstra

Functieomschrijving

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s voor één van onze expertise gebieden: Organisatie, Beloning of Pensioen.

Heb je een master in de richting van (technische) bedrijfskunde, strategisch HRM, economie, econometrie, finance of wiskunde? Dan hebben wij mogelijkheden voor je op verschillende niveaus en in verschillende expertise gebieden.

Wie zijn wij?

BexerHamstra is een jong en snelgroeiend adviesbureau. We zijn een toonaangevende speler in Nederland op het gebied van organisatie-inrichting, beloning en pensioen met een klantenportefeuille waar we trots op zijn.

We werken samen in een hecht team van momenteel 30 ondernemende consultants die allemaal de drive hebben een goed resultaat te behalen voor en samen met onze klanten. Onze ambitie is om door te groeien naar een team van 35 tot 40 consultants.

Wat bieden wij?

  • Uitdagend en gevarieerd werk, door een grote diversiteit aan klanten en projecten;
  • Je gaat werken in een jong team bij een groeiend adviesbureau. Dat betekent dat we niet alles vastleggen in regels en dat we vrijheid en je eigen koers bepalen belangrijk vinden;
  • Je krijgt de mogelijkheid om je zowel in de diepte als in de breedte te ontwikkelen. Je mag ervaring opdoen in meerdere vakgebieden voordat je een specialisatie kiest. Je hebt bij ons goede doorgroeimogelijkheden zodat jij, ook ondersteund door opleidingen en/of trainingen, je verder kan ontwikkelen;
  • Je bouwt samen met ons verder aan BexerHamstra;
  • Een marktconform salaris, flexibele mobiliteitsvergoeding en winstdeling;
  • Een prachtige werkplek in een gezellig kantoor op de Maliebaan in Utrecht maar deels thuiswerken is ook mogelijk. Naast ons werk vinden we genoeg tijd voor ontwikkeling en ontspanning. We lunchen samen en organiseren geregeld uitjes en borrels.


Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij BexerHamstra?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Maliebaan 50
3581 CS Utrecht
Nederland

Contact en website

info@bexerhamstra.nl

+31 30 737 0982

Werken-bij-site